WPCV Journal

WPCV Journal

Wij geven ieder jaar een Journal uit met daarin de uitslagen van de WPCV-shows, shows uit binnen- en buitenland, prachtige advertenties van onze leden en veel interessant nieuws over fokkerij, houderij, voeding en juridische tips.
Een lid krijgt de Journal gratis toegestuurd en extra exemplaren zijn te bestellen voor 25 euro (excl verzendkosten).

WPCV Journal bestellen

klik hier voor het bestelformulier , vul daarna op uw computer het formulier + machtiging in, sla het formulier op op uw computer, klik op het e-mailadres van Clemens Verspeek (wpcv@hetnet.nl) en voeg het opgeslagen formulier toe als bijlage en verzend de e-mail. Wilt u de Journal vanuit het buitenland betalen, neem dan eerst contact op met Clemens Verspeek (0031-06-34737835).

Uw artikelen, advertentie en foto's kunt u sturen naar wilma.wpcv@hotmail.com. Om uw foto's voldoende groot te kunnen weergeven in de Journal is het belangrijk dat de fotobestanden in voldoende grootte worden aangeleverd (360 dpi oftewel een bestand van ongeveer 1MB of meer). Foto's die worden aangeleverd in een klein bestand (bv. 100kB) kunnen meestal alleen klein worden weergegeven.

Meer kans dat uw foto in de Journal komt? Wilt u meer kans dat uw foto in de Journal wordt geplaatst, zorg dan dat die foto wordt aangeleverd aan de redactie. Dan bent u zeker dat uw foto meeloopt in het selectieproces. Of uw foto uiteindelijk wordt geplaatst wordt, daarover besluit de redactie.