Overige links

www.welshwelshcobs.com
Voor wie geinteresseerd is in alles wat met Welshcobs heeft te maken.

.

https://www.facebook.com/jongwelsh.nederland

De vereniging Jong Welsh Nederland is een jonge vereniging, die op 10 januari 2009 door een groep jonge enthousiaste fokkers is opgericht. De Welsh pony is een pony voor iedereen en voor alle leeftijden.
Daarom wil Jong welsh Nederland proberen de jongeren enthousiast te maken en de jeugd meer te bieden.
Jong Welsh Nederland zet zich in voor jonge fokkers tot een leeftijd van 40 jaar.
Jong Welsh Nederland organiseert jaarlijks meerdere activiteiten, deze activiteiten kunnen in het teken staan van bijvoorbeeld: gebruik, exterieur, beoordelen, fokkerij, etc.. Activiteiten waar de Welsh pony en de onderlinge gezelligheid de boventoon zullen voeren.
Binnen Jong Welsh Nederland zal er aandacht zijn voor alle secties, van Welsh A tot Nederlandse Welsh Rij Pony.Jong Welsh Nederland heeft een eigen logo ontwikkeld. Dit logo is te zien bovenaan deze pagina en overal waar Jong Welsh Nederland actief is.

.

www.welshcobs.info
Op de site is allerlei infomatie te vinden over de Welsh Cob in al zijn aspecten.

.

http://www.rwas.wales/royal-welsh-show/
Wilt u over de organistatie van de Royal Welsh meer weten, kijk op deze site.

.

www.s4c.co.uk/sioe.
Voor de liefhebber van de Royal Welsh, kunt u hier videos en uitslagen bekijken. Voor een verslag van de Royal Welsh klikt u op deze website. Deze website is van de Welsh TV-station, dus de tekst is Welsh. Rechtsboven op iedere pagina treft u de knop aan om om te schakelen op Engels.

.

www.ponypraat.nl
Als pony-liefhebber ben ik (Miranda van Driel) een nieuwe pony-website gestart onder de naam PonyPraat.nl. Hier kun je terecht voor nieuws, rasinformatie, kletsen op ons forum en voor alles wat er speelt binnen de pony-wereld (geen Penny-achtige site, maar een volwassen site).

.

www.paardenspeurder.be
De site voor gestolen en verdwenen paarden. Iedere eigenaar weet liever de juiste harde waarheid, nooit geen vragen meer waar mijn paardje is.